Home
Kontakt
Radio chat
Radio Islam Live
gjetja e kibles
film shqip
Film Islam
FILM Mesazhi Islam Flitet shqip
Jeta e Muhamedit a.s
Ajeti mê Madhshtor
Xhamija e muhamedit a.s
Kuran i Kerim
Leximi i kuranit nê Rad
Përgjixhjet prej kuranit
Kurani sipas Sureve
Lexim i Sureve
Allahu Egziston
Hadithi
40 Hadithe e Neveviut
40 Hadithe Kudsiji
Hafizi 5 Vjeqar
Mrekullit e Allahut
Katastrof e Tsunamit
Ilahi
shêndeti
Jasin
satelitet deshmojn
Dituria e Islamve
Islam Kalendar
El-Fikh'-Ul Ekber
E Verteta e Jetes
Vdekja e pejkamberit
Pjesetetrupit tê Njeriut
Mso Gêrma Arabe
Mso tê shkruash Arab
E Vêrteta e jo ulizion
Disa raste Nuh a.s
40 Kêshilla Familjare
"Ramazani dhe Agjërimi"
Agjerimi Ramazanit
Allahu Njihet
Sahabet e Profetit-a-s
Dita e Gjykimit
Haxhi dhe Umreja
Gruja nê Islam
Hutbeja
Hz.Musa a.s
Imam Hyseini r.a
ILmihali
Islami Denon Terorizmin
Islami eshte fe e persosur
Ligjerata
Krijesat e Mrekullishme
Kurani eshte i Vertet
Kurani Sherues
Leter Nenes e Motres
Lufta e Bedrit
Mashtrimet e shejtanit
Mrekullit e Kuranit
Nektari i vulosur i Xhennetit
Mos Falja e Namazit
Biografia Muhamedit
Historija Al-Aksa Xhamis
Porosija Islame
Pse Islami
Pse Mbulesa
Ramazani dhe Namazi
Shenja mê emadhe
Shenjat e Kijametit
Per Femij Lojra
Kushtet e Fes
Libri i endrave
Akide
Marja Avdesit
Hasan Al Basri
Disa Ajete me Pêrthim Shqip
Emrat tê Femrave
Emra tê Meshkujve
Nen Dhe Ze Ndegjuan
Tronditje e Vertet
Ndegjimi i Jasinit
Popujt e zhdukur 1-2
Film islam Vizatimor
Mrekullit e Allahut s-v-t
EbuHanifa.r.a.horizonti
Shirku - Mëkati që nuk falet
Pse vendosen te mbulohen
Kurthat e Magjistarit
Pejkambert e Allahut s,v,t,
Kohet e namazit
Ezani
Ikameti
Duaja e Ezanit
Msimi i Namazit
Namazi per Fillestar
Falja e Namazit
99-Emra-Esma-ul-Husna
FUNDI I KOHËS dhe MEHDIU
Ehlu’s-Sunneti Ve’l Xhemaati
Hz Isa a-s Dotê Kthehet
Disa sure të shkurta nga Kur'ani
Sherim brenda 30 minutave me ndihmen e ALLAHUT.svt
Mburoja e Muslimanit
 

Allahu Egziston

Kjo eshte njera nder sqarimet me te mira pse Allahu i ka krijuar dhimbjet dhe vuajtjet te cilat i kemi pare. Eshte nje spjegim te cilen te tjeret do ta kuptojne. Nje njeri shkoi te Berberi per t'i shkurtuar floket dhe rregulluar mjekrren. Berberi filloi te punoj, dhe gjate punes filluan nje bisede te mire. Ata biseduan per shume gjera dhe tema te ndryshme. Kur eventualisht erdhi tema te Zoti,berberi tha: " Nuk besoj se Zoti ekziston" Pse e thua kete? tha myshteriu Mund vetem te dalesh ne rruge dhe te shohesh se Zoti nuk ekziston.Me trego,nese Zoti ekziston, a do te ishin kaq njerez te semure, A do te kishte femije te adoptuar? Po te ekzistonte Zoti, nuk do te kishte vuajtje dhe dhimbje. Nuk mund te imagjinoj nje Zot duke i lejuar gjithe keto gjera Myshteriu u mendua per nje moment, por nuk u pergjigj sepse ai nuk deshironte te fillonte ndonje argument. Berberi e kreu punen e tij dhe myshteriu doli nga dyqani. Posa e leshoi dyqanin nga Berberi,ai e pa nje njeri ne rruge me floke te gjata me fije te gjate dhe te ndotura dhe me nje mjeker te papaster dhe shume e gjate.Dukej i papaster dhe me floke te pakrehura Myshteriu u kthy ne dyqan tek berberi prape dhe ju drejtua berberit: "e di cka? Berberet nuk ekzistojne" Si mund ta thuash kete ? pyeti befasisht berberi. "Jam ketu , dhe jam berber .dhe te kam qethur ty!" "JO" tha myshteriu Berberet nuk ekzistojne nese do te ishin, nuk do te kishte njerez me floket te perlyera e te paqethura dhe me mjekra te papasterta dhe te pa rregulluara si njeriu jashte " "Ah, por berberet ekzistojne! Cfare ndodhe eshte se njerzit nuk vijne te ne. "Ashtu eshte" ketu eshte poenta! Zoti ekziston! Cfare ndodhe,eshte, se nuk i shkojne atij ne perkulje dhe ne lutje . Per kete ka aq shume dhimbje dhe vuajtje ne Bote."
 

The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.
More Web & Desktop Widgets @ Widgipedia

The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.
More Web & Desktop Widgets @ Widgipedia

The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.
More Web & Desktop Widgets @ Widgipedia

The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.
More Web & Desktop Widgets @ Widgipedia

The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.
More Web & Desktop Widgets @ Widgipedia

The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.
More Web & Desktop Widgets @ Widgipedia
 
=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=